Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Centro Televisivo Vaticano

 
Centro Televisivo Vaticano
  • 27 Mar 2013
  • 1905

Puţini dintre cei care urmărim uneori pe internet, ori chiar din faţa televizorului, anumite programe transmise de trustul media al Vaticanului, ne întrebăm : ce e CTV? Dupa cum îi spune  numele, acesta este postul de televiziune al Vaticanului.
Vatican Television Centre(CTV) a luat naştere în 1983 sub directa îndrumare a Papei Ioan Paul al II-lea, de pie memorie, care a înțeles nevoia Bisericii de a avea o astfel de instituție, pentru a transmite  informaţiile cu privire la activitatea Sfântului Părinte şi a vieţii din Vatican, întregii lumi Catolice.
În fiecare saptămână, se transmite în direct rugăciunea Îngerul Domnului (Duminica), audienţa generală (miercuri), dar şi alte evenimente de mare importanţă precum Liturghii, Ceremenonii speciale de canonizare, etc.
Trustul media filmează şi transminte în direct în decursul unui an peste 200 de evenimente, urmând ca multe dintre acestea să fie retransmise de alte sute de televiziuni din întreaga lume.
O alta activitate pe care centrul o desfasoara este şi aceea de producător de documentare precum: ,,The Roman Basilicas”( Bazilici Romane), ,,Benedict XVI-lea”, etc. Documentarele sunt distribuite exclusiv de HDH Communications.
În ceea ce priveşte arhiva video, CTV deţine peste 16000 de casete video, echivalentul a 8000 de ore de filmări cu diferite evenimente din Vatican care pot fi puse la dispoziţia publicului larg în format DVD.Sursa:www.news.va

Știri din aceeași categorie