Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

BECLEAN: misiune a Biroului pentru pastorația tinerilor și a copiilor

 
BECLEAN: misiune a Biroului pentru pastorația tinerilor și a copiilor
  • 21 Noi 2023
  • 614

Peste 30 de tineri și copii din parohia Beclean au participat la misiune pastorală organizată de Biroul Eparhiei de Cluj-Gherla pentru pastorația tinerilor și a copiilor. 

Evenimentul a avut loc sâmbătă 18 noiembrie, începând cu ora 11.00, în biserica ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Beclean, continuând apoi în oratoriul parohiei și în curtea lăcașului de cult. Gazda acestui moment au fost părintele Felician Neagoș și părintele Cosmin Moldovan.

La începutul misiunii părintele Cosmin Moldovan împreună cu ceilalți preoții și tinerii prezenți s-au rugat cerând ca binecuvântarea lui Dumnezeu să se coboare asupra fiecăruia, Pr. Marius Cîmpean a făcut o scurtă cateheză. Sora Dominica împreună cu un grup de tinere din parohia gazdă au animat, cu ajutorul instrumentelor muzicale și a cântecelor, momentul de rugăciune. 

După momentul de rugăciune, activitățile au continuat în oratoriul parohiei; timp în care tinerii au putut, să interacționeze cu preoții și cu membrii Biroului pastoral, dar și să se bucure de acest eveniment creat în mod special pentru ei.

La finalul întâlnirii, Andrei și Mihaela Man, o tânără familie care ales să-și trăiască în cele mai mici detalii credința catolică a dat mărturie în fața tinerilor despre rolul pe care învățătura bisericii a avut-o în viața familiei lor și cum sau implicat în a sluji Biserica Greco-Catolică.

ACC