Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO/VIDEO: Tabără pentru părinți și copii la Vima Mică

 
FOTO/VIDEO: Tabără pentru părinți și copii la Vima Mică
  • 28 Iul 2022
  • 1381

Weekendul trecut a avut loc la Vima Mică, în Maramureş, Tabăra pentru părinţi şi copii organizată de Parohia Greco-Catolică Beclean în colaborare cu Asociația Zileos, Asociația Ecomunio-Lumina Evangheliei și Biroul pentru pastorația tinerilor și a copiilor din Eparhia de Cluj-Gherla. 

Motto-ul taberei din acest an, ajunsă la cea de-a XVI-a ediţie, a fost: ”Isus e bucuria mea”.
 
Pe parcursul celor trei zile petrecute în Defileul Lăpușului, la granița dintre Țara Chioarului și a Lăpușului, cei 115 participanți s-au bucurat de activități și ateliere specifice care le-au dat celor prezenţi posibilitatea de a se cunoaşte mai bine, de a comunica mai mult şi mai eficient, de a-şi dărui prietenia şi de a fi mai apropiaţi între ei şi toţi împreună de Cristos, sursa bucuriei și a iubirii.
 
Atât organizatorii, cât și participanții s-au bucurat de a-l avea în mijlocul lor pe Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla, care a celebrat alături de un sobor de preoți Sfânta Liturghie în biserica "Sfântul Ioan Botezătorul" din Vima Mică.
 
Predica Preasfinției Sale Claudiu:

După Sfânta Liturghie, înaltul ierarh a fost primit cu mare bucurie în tabără de participanții care l-au felicitat cu ocazia dublei aniversări: Preasfinția Sa Claudiu a împlinit, în 22 iulie 2022, cifra jubiliară de 50 de ani de viață iar în 23 iulie 2022, 27 de ani de preoție.
 
În încheierea taberei s-au dat diplome, s-au făcut poze, s-a mulţumit lui Dumnezeu şi Sfintei Fecioare Maria, iar apoi participanții și-au promis să se reîntoarcă anul viitor.
 
ACC