Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Mulțumirile Sfântului Părinte adresate Cardinalului Lucian

 
Mulțumirile Sfântului Părinte adresate Cardinalului Lucian
  • 19 Iun 2019
  • 3818

Venerabilului Frate

Preafericitului Părinte Cardinal Lucian Mureșan

Arhiepiscop Major al Bisericii Greco-Catolice din România

 

La întoarcerea din Călătoria Apostolică din România, doresc să reafirm Eminenței Voastre, Episcopilor, preoților, persoanelor consacrate și credincioșilor laici mulțumirea mea profundă pentru primirea cordială și pentru atenția cu care ați pregătit Vizita la Blaj și în țară.

M-am bucurat să cunosc personal realitatea Bisericii din România, atât de vie și de angajată în mărturisirea cu bucurie a credinței. Domnul să vă păstreze credincioși și plini de zel apostolic, iar eroicul exemplu al noilor Fericiți Martiri să însoțească și să susțină slujirea voastră față de Biserică.

Vă însoțesc cu rugăciunea mea, pentru ca Biserica din România să persevereze plină de curaj mărturisind tuturor iubirea milostivă a Domnului. Rugați-vă și voi pentru mine. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze și Maica Domnului să vă ocrotească.

 

În Cristos,

cu dragoste frățească

 

Franciscus

 

Din Vatican, 8 iunie 2019