Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ – Sărbătoarea Buneivestiri în catedrala din București

 
ANUNȚ – Sărbătoarea Buneivestiri în catedrala din București
  • 20 Mar 2019
  • 278

Duminică 24 martie 2019, orele 11, la catedrala din București se va celebra Sfânta Liturghie pentru sărbătoarea patronală a Episcopiei.

Fiindcă anul acesta Bunavestire cade peste săptămână, pentru a oferi în agitația capitalei un moment de pelerinaj sufletesc, sărbătoarea se celebrează din 2015 încoace în duminica precedentă. Hramul catedralei este dedicat Sfântului Vasile cel Mare, iar patronatul Episcopiei îi aparține Maicii Domnului care primește întruparea Fiului.

În acest an va prezida sărbătoarea Nunțiul apostolic, Monseniorul Miguel Maury-Buendia care va împărtăși la sfârșitul Liturghiei binecuvântarea apostolică din partea Sfântului Părinte Papa Francisc.

Va participa corul Seminarului din Cluj dirijat de Sr. Cecilia Fluieraș.

Cu toții suntem invitați să o lăudăm pe Maica Domnului, celebrând Întruparea Fiului lui Dumnezeu și pregătindu-ne sufletește pentru întâlnirea cu Sfântul Părinte de la Blaj.Sursa:episcopiabucuresti.ro