Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

COMUNICAT: PS Virgil a fost dus în Italia pentru a primi tratament medical de specialitate

 
COMUNICAT: PS Virgil a fost dus în Italia pentru a primi tratament medical de specialitate
  • 19 Oct 2018
  • 2877

Pe 16 octombrie, Preasfinţitul Părinte Virgil Bercea a fost transportat în Italia, pentru a primi tratament medical de specialitate. Potrivit medicilor, episcopul are o disfuncţie imunologică, dar este în curs de vindecare completă.

Pe 17 septembrie 2018, ierarhul Eparhiei Greco-Catolice de Oradea a fost internat la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie cu diagnosticul pneumonie severă, care a suferit însă mai multe complicaţii. În urma eforturilor uriaşe ale medicilor orădeni, în ultima lună, starea de sănătate a Preasfinţiei Sale a fost stabilizată şi chiar îmbunătăţită. Chiar dacă încă se simte slăbit, medicii de la ATI Oradea şi-au dat totuşi acordul pentru transportarea în deplină siguranţă a Preasfinţiei Sale la un spital de specialitate din Italia pentru mai multe investigaţii. Marţi, 16 octombrie, însoţit de Pr. Eduard Roman, ierarhul a fost transportat cu un avion sanitar de pe aeroportul din Oradea spre Italia, unde a fost preluat de o ambulanţă de la Crucea Roşie italiană. Este îngrijit acum de medici specializaţi pe aceste probleme, fiind strict supravegheat într-un salon steril. Costurile de spitalizare sunt acoperite de Arhiepiscopul romano-catolic de Udine.

Preasfinţitul Virgil mulţumeşte tuturor pentru rugăciuni şi pentru compasiune, între timp, întreaga Biserică continuând rugăciunile către

Dumnezeul Milostivirii pentru a-l vindeca grabnic şi să-l păzească întru mulţi ani în mijlocul credincioşilor pe care îi păstoreşte.

Eugen Ivuţ - Biroul de presă al Episcopiei de OradeaSursa:egco.ro