Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Anunț: Întâlnirea familiilor din Eparhia de București

 
Anunț: Întâlnirea familiilor din Eparhia de București
  • 17 Mai 2018
  • 459

Următoarea întâlnire a familiilor din Eparhia "Sfântul Vasile cel Mare" de București va avea loc pe 9 iunie 2018, la Mânăstirea Părinților Carmelitani Desculți de la Ciofliceni. Invitat va fi Preasfințitul Claudiu Lucian Pop. Tema va fi: Timp pentru Dumnezeu, timp pentru aproapele. 

Ce este Întâlnirea Familiilor

– o zi de răgaz din stresul cotidian, în care ne luăm timp pentru a respira în tihnă și pentru a ne îndrepta atenția către acele lucruri care hrănesc sufletul;

– rugăciunea, momentele petrecute în natură, o temă propusă spre meditare pentru a vedea că Dumnezeu este activ!

– un timp pentru discuții, care ne va ajuta să creștem în prietenia cu Isus și cu aproapele, să vedem prioritățile așa cum le consideră El.

O zi pentru întreaga familie

În timp ce adulții își încarcă bateriile spirituale, copiii au parte de jocuri adaptate vârstei, pe pajiștea mănăstirii.

Ne reunim pentru prânz și Sfânta Liturghie, iar în timpul liber putem să ne facem prieteni noi.

Un moment de comuniune

Întâlnirea propusă bianual de Episcopie reunește credincioși ai parohiilor și cunoscuți ai lor, ajutându-ne să gustăm unitatea în Domnul prin Biserică, în jurul aceluiași altar.

Un loc deosebit

Mănăstirea Părinților Carmelitani Desculți este o oază de liniște și verdeață lângă București, la Ciofliceni-Snagov.

Cu o capelă unică în România prin simbolistica arhitectonică și o grădină plină de flori, în vecinătatea pădurii, mănăstirea este un loc providențial pentru pelerinii dornici de tihnă.

Când?

Sâmbătă, 9 iunie, orele 10:00-17:00.

Pentru înscrieri, credincioșii Eparhiei de București sunt invitați să contacteze preotul parohiei de care aparțin, până pe data de 30 mai.Sursa:episcopiabucuresti.ro

Știri din aceeași categorie