Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Medjugorje: Posibilitate ca aparițiile să fie recunoscute în acest an

 
Medjugorje: Posibilitate ca aparițiile să fie recunoscute în acest an
  • 20 Aug 2017
  • 4199

Afirmațiile Mons. Henryk Hoser, Arhiepiscopul polonez numit de Papa Francisc pentru a studia situația pastorală privind „fenomenul Medjugorje”, fac înconjurul lumii.

„Toate lucrurile indică faptul că aparițiile vor fi recunoscute, poate chiar în acest an - a declarat Mons. Hoser. Va fi foarte dificil să se ia o decizie diferită, deoarece este imposibil ca cei șase vizionari să fi mințit timp de 36 de ani. Eu fost vizitați de specialiști, psihiatri și psihologi. Nu există nicio boală”.

De asemenea, Mons. Hoser a declarat că raportul său despre Medjugorje s-a încheiat „pozitiv”. „Cred - a continuat - că totul merge în direcția cea bună (de recunoaștere). Misiunea mea nu a avut sarcina de a închide cazul Medjugorje, ci doar de a evalua situația pastorală locală și de a verifica adeziunea fenomenului cu învățăturile Bisericii”.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:papaboys.org

Știri din aceeași categorie