Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

VIDEO: Un soț și tată își vede pentru prima dată soția și fiul

 
VIDEO: Un soț și tată își vede pentru prima dată soția și fiul
  • 20 Mar 2017
  • 1375

Boala Stargardt este o boală ereditară rară a retinei care se manifestă de obicei înainte de 20 de ani. Simptomele constau în special în reducerea vederii, modificări ale percepției culorilor și intoleranța la lumină.

Este o boala care poate duce chiar la orbire sau la o diminuare severă a vederii. A fost și cazul lui Gene Purdie, un om din Denver care suferă de Stargardt de când era adolescent.

Dar, în ciuda handicapului său, Gene a rămas întotdeauna activ. Soția lui Joy spune că a pus întotdeauna pasiune în tot ceea ce a făcut-o. Mai ales în bucătărie, unde s-a dovedit a fi mai bun decât ea, în ciuda unui efort extrem pentru a citi rețetele.

Familia s-a obișnuiți să trăiască cu boala lui Gene, dar într-o zi Joy a văzut la televizor ceva incredibil, ceva care le putea schimba viața.

Într-o difuzare a emisiunii Rachael Ray Show, s-a făcut o demonstrație a unui dispozitiv ocular cu cameră HD încorporată. O tehnologie care putea aduce la un nivel normal vederea celor care suferă de boala Starsgardt, cum ar fi Gene.

Cu multă bucurie  și emoție Joy s-a decis să scrie o scrisoare realizatorului programului de televiziune. La gândul că soțul ei ar putea vedea fața sa și a fiului său pentru prima oară, a început "să tremure și să plângă timp de o oră."

Cererea lui Joy a fost acceptată de realizator și astfel Gene și familia sa au fost invitați pe platoul emisiunii. Acolo Gene și-a scos ochelarii și punându-și dispozitivul a reușit pentru prima dată în viața sa să-și vadă soția și fiul.

În filmarea de mai jos se poate vedea acest moment emoționant:

Traducere: ACCSursa:it.aleteia.org