Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Un om mărturisește pe Facebook cum și-a trădat soția

 
Un om mărturisește pe Facebook cum și-a trădat soția
  • 13 Ian 2016
  • 3409

Pană astăzi soția nu știa de trădare, dar povestea vă va surprinde

Ajunge doar o privire rapidă pe pagină de Facebook a umoristului Jason Hewlett, pentru a te asigura cât de mult își iubește acesta soția și familia. Interesant este faptul că în același timp găsim o postare care aduce în prim-plan relatarea unei trădări.

Jason ne povestește cum într-o zi, în timp ce își aștepta rândul la casa unui supermarket pentru a plăti, începe să admire femeia care stătea în față lui și cum doar după câteva clipe și-a dat seama că era chiar soția lui.

Postarea sa a primit peste 350.000 de like-uri și a devenit foarte rapid subiectul momentului în Statele Unite și a provocat suspine multor femei pentru sensibilitate, dar și invidie bărbaților pentru frumoasele cuvinte folosite de acesta în descriere.

Aici e povestită întâmplarea prin care și-a trădat soția:

Mărturisesc că îmi e puțin rușine, dar trebuie să recunosc, că într-un fel sau altul astăzi mi-am înșelat soția. Permiteți-mi să va explic: Am fost la supermarket pentru a cumpăra câteva lucruri - pensetă pentru sprâncene, un apărat de ras, ceară pentru a elimina mustața și unele gustări- și în timp ce așteptam la rând pentru a ajunge la casă, am văzut o femeie care mi-a atras atenția. M-am gândit: Wow, cine este norocosul care-i este partener de viață? În câteva secunde mi-am dat seamă că…e soția mea!

A fost ciudat să-mi văd soția în același magazin, la aceeași coadă, în timp ce își făcea cumpărăturile, fără a știi niciunul dintre noi că ne putem întâlni în același loc. Între mine și ea era la rând o singură persoană. Nu am ezitat și am început să îi trimit mesaj: Ce cumperi iubirea mea? Dar nu a răspuns la telefon și asta pentru că era prea preocupată de plata produselor pe care le cumpărase. În cele din urmă m-am oprit din încercarea de a-i atrage atenția, iar încet, încet, privind această femeie, două sentimente mă inundau, și anume fericirea și jena.

Trebuie să recunosc, am fost surprins din nou de frumusețea ei. Nu mi-a venit să cred că astăzi am privit-o cu alți ochi și că partenerul ei de viață eram chiar eu, fapt care m-a făcut să roșesc, însă din cauza bărbii am trecut neobservat. Un alt lucru care m-a suprins a fost faptul că nu am fost observat de ea, iar acest lucru cred că are atât o latură pozitivă cât și negativă. Partea bună este accea că nu și-a dat seama de nebunul cu barbă lungă ce o privește de la câțiva metri foarte insistent, iar partea mai puțin bună ar fi aceea că putea fi alt bărbat în locul meu, deci pe viitor ar trebui să îi cumpăr un spray cu piper să-l poarte la ea, pentru a evita orice situație neplăcută.

La finalul acestei întâmplări pot să vă mărturisesc că eram atât de fericit să văd o persoană atât de încrezătoare, de independentă, de minunată… Am lăsat-o să își termine cumpărăturile și apoi să meargă spre casă. Nu am spus nimic, nu am mai sunat, ci doar am privit cum pleacă. Intră rar pe Facebook și prin urmare nu va vedea acest mesaj. Nu cred că se va simți trădată acum, dar m-am gândit să împărtășesc cu voi acest episod, în cunoștință de faptul că nu sunt singurul care a trăit un astfel de episod cu oamenii pe care îi iubește și că aceste momente sunt perfecte pentru a conștientiza iubirea.

Morală aceastui moment: E important și frumos să îi privești pe cei din jurul tău ca și când ar fi prima dată și consider că trebuie să conștientizam cât de norocoși suntem că îi avem în viață noastră.

 

Traducere: Orian Remus Anghel

 Sursa:aleteia.org