Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Novena pregătitoare pentru sărbătoarea Îndurării Divine (Ziua IV)

 
Novena pregătitoare pentru sărbătoarea Îndurării Divine (Ziua IV)
  • 06 Apr 2015
  • 1830

Isus i-a poruncit sorei Faustina să scrie novena şi să o recite înainte de sărbătoarea Îndurării, începând cu Vinerea Mare (după calendarul romano-catolic): Doresc ca în timpul acestor nouă zile, să aduci sufletele la izvorul milostivirii Mele, pentru ca ele să ia putere şi prospeţime, precum şi toate harurile de care au nevoie în greutăţile vieţii şi mai ales în ceasul morţii. În fiecare zi vei aduce până la inima Mea un grup diferit de suflete şi le vei cufunda în oceanul milostivirii Mele. Iar Eu voi face să intre toate aceste suflete în lăcaşul Tatălui Meu. Vei face acest lucru în viaţa aceasta şi în cealaltă. Nu voi refuza nimic sufletelor pe care le vei aduce la izvorul milostivirii Mele. Şi în fiecare zi, prin pătimirea Mea dureroasă, vei cere de la Tatăl Meu haruri pentru aceste suflete.

Ziua I

Ziua II

Ziua III

Ziua a IV-a


Astăzi, adu-Mi sufletele păgânilor şi ale celor care încă nu Mă cunosc, M-am gândit şi la ei în timpul amarei Mele pătimiri, iar zelul lor viitor a mângâiat inima Mea. Cufundă-le în oceanul milostivirii Mele.

Preaîndurătorule Isus, care eşti lumina lumii întregi, primeşte în lăcaşul Inimii Tale preaîndurătoare sufletele păgânilor care încă nu Te cunosc; fie ca razele harului Tău să le lumineze, pentru ca şi ele să preamărească împreună cu noi minunile milostivirii Tale, şi nu le lăsa să iasă din lăcaşul Inimii Tale preaîndurătoare.

Fie ca lumina iubirii Tale
Să lumineze întunericul sufletelor,
Fă ca aceste suflete să Te cunoască
Şi să preamărească împreună cu noi milostivirea Ta.

Părinte Veşnic, aruncă o privire milostivă asupra sufletelor păgânilor şi ale acelora care încă nu Te cunosc, dar care sunt închise în Inima preaîndurătoare a lui Isus. Atrage-le spre lumina Evangheliei. Aceste suflete nu ştiu cât de mare este fericirea de a Te iubi; fă ca ele să preamărească generozitatea milostivirii Tale în vecii vecilor. Amin!

Știri din aceeași categorie