Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Papa emerit Benedict al XVI-lea împlinește astăzi 86 de ani

 
Papa emerit Benedict al XVI-lea împlinește astăzi 86 de ani
  • 16 Apr 2013
  • 1875
  • 1
Papa emerit Benedict al XVI-lea împlinește astăzi 86 de ani. S-a născut în mica localitate bavareză Marktl am Inn în 16 aprilie 1927. În acea zi, spune Joseph Ratzinger într-o autobiografie publicată în 1990, era Sâmbăta Mare și, adaugă, ”am fost botezat în dimineața următoare după ce m-am născut, cu apa binecuvântată în noaptea de Paști”.  Papa emerit  a considerat mereu acest fapt ca un mare semn.

Benedict al XVI-lea,  cu ocazia Întâlnirii Mondiale a Familiei, care a avut loc la Milano în 2 iunie 2012, a comparat timpul petrecut în sânul familiei sale cu Raiul: ”Astfel, în acel context de încredere, de bucurie și iubire eram fericiți și mă gândesc că în Rai ar trebui să fie la fel ca în tinerețea mea.”

Sursa: news.va

Adaugă un comentariu


3 + = 8
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii

1 Comentariu

17 Apr 2013 12:00:41

Cristina

Bunul Dumnezeu sa-l binecuvanteze pe iubitul nostru Papa emerit Benedict al XVI-lea si sa-l mangaie pentru tot binele facut Bisericii Universale in timpul Pontificatului sau si sa-i daruiasca sanatate si tot Binele si Harul de care are nevoie!