Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Conferința PS Claudiu la Gala „Medicină, Artă, Cultură”

 
FOTO: Conferința PS Claudiu la Gala „Medicină, Artă, Cultură”
  • 19 Apr 2024
  • 605

În după-amiaza de miercuri, 17 aprilie 2024, o nouă ediție - Gala 228 - a Galelor „Medicină, Artă, Cultură”, eveniment cultural cu o prestigioasă tradiție în mun. Cluj-Napoca, l-a avut ca și conferențiar pe Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul de Cluj-Gherla.

În spațiul împodobit cu vestigii ale patrimoniului cultural românesc oferit de Muzeul Etnografic clujean, la invitația Prof. dr. Nicolae Hâncu, Membru de onoare al Academiei Române, moderatorul programului acestei seri, Ierarhul greco-catolic a prezentat în fața unui distins auditoriu, tema: „Darul mirării – când Dumnezeu călătorește incognito prin viața noastră”.

 

Preasfinția Sa Cristian, Episcopul auxiliar al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș a participat, de asemenea, la evenimentul care a îmbinat tema de spiritualitate cu armoniile îngerești, conferința fiind urmată de un înălțător concert susținut de Corul „Angeli” al Catedralei greco-catolice „Schimbarea la Față”, dirijat de prof. Angela David. 

 

Galele „Medicină, Artă, Cultură” au loc anual sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, în parteneriat cu Academia Română Filiala Cluj-Napoca, Academia Oamenilor de Știință din România – Filiala Cluj Transilvania Leader și Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.

 

Viorica SaboSursa:eparhiaclujgherla.ro