Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Papa Francisc, în vizită la nevoiașii care așteptau să fie vaccinați în Cetatea Vaticanului

 
Papa Francisc, în vizită la nevoiașii care așteptau să fie vaccinați în Cetatea Vaticanului
  • 02 Apr 2021
  • 328

În dimineața Vinerii Sfinte, 2 aprilie 2021, papa Francisc a făcut o vizită la centrul de vaccinare din Cetatea Vaticanului, unde continuă inițiativa vaccinării a unor persoane fără adăpost sau cu dificultăți. Până acum, au fost vaccinate aici aproape 800 din cele 1.200 de persoane nevoiașe care frecventează centrele de primire din Roma.

În cursul dimineții de vineri, Vinerea Sfântă, cu puțin înainte de ora 10.00, papa Francisc a mers în vizită la centrul de vaccinare din antreul Aulei Paul al VI-lea, în timp ce se desfășura vaccinarea unor persoane fără adăpost sau în dificultate, primite și însoțite de mai multe asociații din Roma: a informat, printr-o comunicare către jurnaliști, Sala de Presă a Sfântului Scaun.

Papa a salutat medicii și asistenții medicali, a urmărit procedura de pregătire a dozelor de vaccin și s-a întreținut cu persoanele care așteptau să fie vaccinate.

Până acum, la centrul de vaccinare din Cetatea Vaticanului, au fost vaccinate cu prima doză aproximativ 800 de persoane din cele 1.200 de persoane nevoiașe care vor primi vaccinul în această săptămână. Inițiativa a fost prezentată zilele trecute de Elemozineria Apostolică.Sursa:vaticannews.va/ro