Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Slujba de Înviere la Vatican

 
Slujba de Înviere la Vatican
  • 31 Mar 2013
  • 8271

Sâmbătă, 30 martie 2013, Sâmbăta Mare în Biserica Romano-Catolică, Sanctitatea Sa Papa Francisc a celebrat slujba de Înviere a Domnului nostru Isus Cristos în Catedrala Sfântul Petru din Roma. În cadrul acestei celebrări liturgice Sanctitatea Sa a botezat şi miruit 4 catehumeni (un italian, un albanez, un rus şi un vietnamez).

În cuvântul de învăţătură Papa Francisc ne-a îndemnat să ne deschidem sufletul pentru a-L primi în viaţa noastră pe Isus Cristos înviat din morţi şi mult milostiv: „nu există păcat pe care să nu-l ierte dacă ne deschidem Lui”.

„Problemele, preocupările cotidiene tind să ne facă să ne închidem în noi înşine, în tristeţe, în amărăciune…în aceasta constă moartea. Să nu-l căutăm acolo pe cel care este viu! Acceptă-L pe Isus înviat să intre în viaţa ta, primeşte-L ca pe un prieten, cu încredere: El este viaţa! Dacă până acum nu ai fost apropiat de El, fă un mic pas: te va primi cu braţele deschise. Dacă eşti indiferent, acceptă să rişti: nu vei fi dezamăgit. Dacă ţi se pare greu să-L urmezi, nu te teme, ai încredere în El, fii convins că El este alături de tine şi îţi va dărui pacea pe care o cauţi şi forţa pentru a trăi aşa cum El vrea.”

Andrei-Claudiu Hrişman
Corespondent E-communio