Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

La fiecare 5 minute un creştin e martirizat

 
La fiecare 5 minute un creştin e martirizat
  • 26 Dec 2013
  • 1712
  • 2
Arhiepiscopul de Malines-Bruxelles, André-Joseph Léonard, a dedicat predica sa de Crăciun creștinilor din Orientul Mijlociu, în special celor din Siria.

Extras: "[...] Să nu rămânem indiferenți noi cei din Occident față de frații creștini care sunt discriminați, amenințați, persecutați, care trebuie să-și părăsească patria lor pentru siguranța familiei, iar prin această emigrare se slăbește și mai mult poziția frațiilor creștini în țara lor de origine. Și nu uitați că de când ne-am adunat confortabil în catedrală, 5 sau 6 dintre frații noștri în credință au murit de o moarte violentă, pentru credința lor în Isus. Matematic vorbind, la fiecare cinci minute unul moare ca martir. Pentru dragostea față de copilul Isus din iesle, să-i purtăm în rugăciunile noastre și să atragem atenția  mass-mediei asupra lor."

Traducere: ACC


Sursa:lesalonbeige.blogs.com

Adaugă un comentariu


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii

2 Comentarii

29 Dec 2013 02:54:38

Emi

Dumnezeu sa-i întareasca pe cei a caror credinta este pusa la grea încercare, iar martirilor sa le deschida portile Paradisului! Doamne, lumineaza mintea persecutorilor!
27 Dec 2013 02:42:25

Balteanu Cristinel

Sacrificiul lor nu ramâne neplatit de DUMNEZEU.Se va abate peste criminali si peste cei persescuta mari pedepse din partea DOMNULUI.