Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

La fiecare 5 minute un creştin e martirizat

 
La fiecare 5 minute un creştin e martirizat
  • 26 Dec 2013
  • 4307
Arhiepiscopul de Malines-Bruxelles, André-Joseph Léonard, a dedicat predica sa de Crăciun creștinilor din Orientul Mijlociu, în special celor din Siria.

Extras: "[...] Să nu rămânem indiferenți noi cei din Occident față de frații creștini care sunt discriminați, amenințați, persecutați, care trebuie să-și părăsească patria lor pentru siguranța familiei, iar prin această emigrare se slăbește și mai mult poziția frațiilor creștini în țara lor de origine. Și nu uitați că de când ne-am adunat confortabil în catedrală, 5 sau 6 dintre frații noștri în credință au murit de o moarte violentă, pentru credința lor în Isus. Matematic vorbind, la fiecare cinci minute unul moare ca martir. Pentru dragostea față de copilul Isus din iesle, să-i purtăm în rugăciunile noastre și să atragem atenția  mass-mediei asupra lor."

Traducere: ACC


Sursa:lesalonbeige.blogs.com