Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Postul Crăciunului: a doua meditaţie a pr. Gabriel Buboi, rectorul Colegiului Pontifical "Pio Romeno"

 
Postul Crăciunului: a doua meditaţie a pr. Gabriel Buboi, rectorul Colegiului Pontifical "Pio Romeno"
  • 23 Noi 2013
  • 3407
"Venirea lui Cristos în lume acum 2000 de ani ne invită să ne deschidem mintea şi inima, să ne detaşăm de grijile şi preocupările care ne întristează şi care ne închid calea spre cer, iar dacă avem bogăţii la ţinem mai mult decât la Domnul, a venit timpul să cerem darul de a da prioritate învăţăturii mântuitoare a lui Cristos ca să putem sărbători în bucuria inimii Sfintele Sărbători".

În a doua meditaţie de pregătire pentru Postul Crăciunului, Redacţia Română Radio Vatican l-a avut la microfon pe pr. Gabriel Buboi, rectorul Colegiului Pontifical "Pio Romeno" din Roma. Cu simplitate dar şi profunzime, cuvântul de învăţătură al pr. Buboi ne conduce până pe treptele templului, pentru ca de acolo să înaintăm cu speranţă şi bucurie spre sfântul altar. Masa Cuvântului Dumnezeiesc şi a Sfintei Euharistii este pregătită, în aşteptarea noastră.


Aici, serviciul audio integral: RealAudioMP3

Sursa:ro.radiovaticana.va