Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Comunitatea catolică română din Bruxelles, organizatoarea rugăciunii ecumenice

 
FOTO: Comunitatea catolică română din Bruxelles, organizatoarea rugăciunii ecumenice
  • 29 Ian 2019
  • 1042

În cadrul săptămânii de rugăciune pentru unitatea creștinilor, pe data de 24 ianuarie, în biserica regală Sfânta Maria din Bruxelles a avut loc întâlnirea de rugăciune ecumenică având ca temă: "Dreptatea, numai dreptatea să o cauţi" (Dt 16,20).

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Interdiecezan pentru Unitatea Creștinilor, Parohia Sfânta Maria și Comunitatea Catolică Română din Bruxelles.

(GALERIE FOTO)

În prezența Preasfințitului Arhiepiscop Cardinal Joseph de Kesel, a Preasfintitului Augustine KASUJJA, Nunțiul apostolic în Belgia, a Monseniorului Herman Cosijns (secretarul conferintei episcopale Belgiene), a Înalt Preasfinției Sale Athenagoras al Belgiei (Biserica Ortodoxă), a canonicului Jack McDonald (Biserica Anglicană), pastorului Steven Fuite (Biserica Protestanta Unită din Belgia), pastorului Lydia Lehman (din partea federației evanghelice), parintelui Zadik Avedikian (Biserica Armeană), a decanului Eric Vancraeynest și a altor responsabili religioși, a avut loc și vernisajul expoziției ecumenice «Ca toți să fie una».

Această expoziție permanentă ne propune un portret detaliat al creștinilor, al identității, al exprimării credinței și al posibilităților de dialog.

Preot Filip CHEREȘI