Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Proiecția filmului "Șapte martori pentru Mica Romă" la Vatican

 
FOTO: Proiecția filmului "Șapte martori pentru Mica Romă" la Vatican
  • 08 Noi 2018
  • 732

"Șapte martori pentru Mica Romă", un film documentar despre martiriul Bisericii Române Unite, a avut o proiecție specială la Filmoteca Vaticanului, în data de joi, 8 noiembrie 2018.

Proiecția a avut loc în paralel cu vizita episcopilor din România la Sfântul Părinte, și a fost menită să prezinte pentru presă și invitați speciali, chiar în inima Vaticanului, trecutul și realitatea unei Biserici ai cărei episcopi și-au dat viața pentru a păstra unirea cu Sfântul Scaun și fidelitatea față de episcopul Romei - a declarat pentru Biroul Arhieparhial de Presă doamna Anca Berlogea-Boariu, regizorul filmului.

 La final, episcopii greco-catolici au putut sa îl salute pe ambasadorul României pe lângă Sfântul Scaun, Excelența sa domnul Liviu Petru Zapîrtan, pe invitați și pe jurnaliștii prezenți din partea Vatican News.

 

Filmoteca Vaticanului este în fapt o fostă capelă transformată în sală de proiecție iar aici obișnuia foarte des să vizioneze filme Sfântul Papă Ioan Paul al II-lea.

Foto: Bogdan Slăvescu