Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

PS Claudiu: ”Îi vom spune Sfântului Părinte că România îl așteaptă”

 
PS Claudiu: ”Îi vom spune Sfântului Părinte că România îl așteaptă”
  • 06 Noi 2018
  • 2060
Episcopul Claudiu Pop a spus că la iminenta întrevedere cu papa Francisc îi va transmite ”dorul nostru” privind o așteptată vizită a Sfântului Părinte în România. Interviul a fost acordat pentru Vatican News cu ocazia vizitei ”ad Limina Apostolorum” pe care episcopii catolici din România o efectuează la Roma în perioada 5-10 noiembrie 2018.

A început luni și se încheie sâmbătă, 10 noiembrie a.c., la Roma, vizita ”ad Limina Apostolorum” a episcopilor catolici din România. Pe agenda vizitei periodice figurează, printre altele, o întrevedere comună cu papa Francisc. După cum s-a mai spus cu alte ocazii, Sfântul Părinte a confirmat voința de a efectua o călătorie apostolică în România. Se va vorbi despre acest subiect?

Redacția Română Vatican News – Radio Vatican a pus întrebarea episcopului Claudiu Pop, responsabil cu mass-media în cadrul Conferinței Episcopilor din România.

Să adăugăm că pe agenda de marți a vizitei au fost programate două întâlniri: una la Congregația pentru episcopi și una la Congregația pentru doctrina credinței.

Aici, interviul integral cu P.S. Claudiu Pop, responsabil cu mass-media în cadrul Conferinței Episcopilor din România:Sursa:www.vaticannews.va