Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Sfânta Liturghie celebrată de episcopii catolici din România la mormântul Sfântului Petru

 
FOTO: Sfânta Liturghie celebrată de episcopii catolici din România la mormântul Sfântului Petru
  • 05 Noi 2018
  • 3946

Episcopii catolici din România efectuează, în perioada 5-10 noiembrie 2018, vizita ad limina apostolorum, la Roma, în cadrul căreia se vor întâlni cu Papa Francisc și cu reprezentanți ai diferitelor oficii din Curia Romană.


Programul vizitei a debutat luni dimineață cu celebrarea Sfintei și dumnezeieștii Liturghii în Bazilica San Pietro din Vatican, la altarul mormântului Sfântului Apostolul Petru, cel care a primit de la Mântuitorul misiunea de a-i întări pe fraţii săi şi pe care Mântuitorul a clădit Biserica Sa.

Celebrarea Sfintei și dumnezeieștii Liturghii la mormântul Sfântului Petru este unul din momentele principale ale vizitei ad limina apostolorum, care este constituită din: pelerinaj la mormântul Sfântului Apostol Petru, primul Papă, întâlnire cu Pontiful Roman și vizitarea Dicasterelor Curiei Romane.

Pe site-ul e-communio.ro veți putea urmări momentele importante ale vizitei ad limina a episcopilor catolici din România.

ACC