Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Vești despre Benedict al XVI-lea

 
Vești despre Benedict al XVI-lea
  • 16 Aug 2018
  • 2602

Fotograful Suveranilor Pontifi Stefano Spaziani l-a vizitat pe Papa Emerit.

Fotograful Stefano Spaziani l-a întâlnit pe Papa Benedict al XVI-lea în mănăstirea Mater Ecclesiae unde fostul Suveran locuiește. Ziua Papei Emerit începe, în general, cu Sfânta Liturghie, urmată de un timp de rugăciune și apoi de micul dejun. După-amiază, Papei Benedict al XVI-lea îi place să se bucure de lectură. Zilele au un ritm foarte monastic, întrerupte uneori de diverse vizite.

Un pontificat imortalizat în fotografii

Fotograful italian a avut ocazia de a-i prezenta Papei Emerit cartea sa, care reunește o selecție de fotografii ai celor opt ani de pontificat. Începând cu 19 aprilie 2005, ziua alegerii Papei Benedict al XVI-lea, fotograful l-a însoțit mereu pentru a surprinde cele mai importante evenimente ale pontificatului. Din 13 martie 2013, lucrează pentru Papa Francisc.

În urma vizitei, Stefano Spaziani a publicat o postare pe Facebook cu poze din timpul întâlnirii sale cu Sfântul Părinte. Pe o bancă din grădină, aceștia sunt însoțiți de secretarul personal al Papei Emerit, episcopul german Georg Gänswein.

Traducere: ACC
 Sursa:it.aleteia.org