Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Video: Intenția de rugăciune a Sfântului Părinte pentru luna iulie 2018

 
Video: Intenția de rugăciune a Sfântului Părinte pentru luna iulie 2018
  • 05 Iul 2018
  • 914

Preoții și slujirea lor pastorală se află în centrul mesajului video prin care papa Francisc însoțește intenția de rugăciune propusă Bisericii pe luna iulie 2018. Mesajul pontifului din această lună amintește de cuvintele pe care Isus, după o perioadă îndelungată de activitate cu discipolii săi, le spune cu afecțiune: ”Veniți voi singuri, într-un loc retras, și odihniți-vă puțin” (Marcu 6,31).

Susținerea preoților în munca lor pastorală, din care nu lipsesc momente de oboseală și solitudine, se află în centrul mesajului video prin care Sfântul Părinte însoțește intenția de rugăciune pe luna iulie propusă de Apostolatul rugăciunii. Mesajul pontifului din această lună amintește de cuvintele pe care Isus, după o perioadă îndelungată de activitate cu discipolii săi, le spune cu afecțiune: ”Veniți voi singuri, într-un loc retras, și odihniți-vă puțin” (Marcu 6,31).

Papa Francisc: «Oboseala preoților! Știți de câte ori mă gândesc? Preoții, cu virtuțile și defectele lor, își desfășoară slujirea în diferite domenii. În fața unui număr de fronturi atât de mare nu pot rămâne pe loc după o dezamăgire. În astfel de momente e bine să-și amintească de lumea care își iubește păstorii, are nevoie de ei și își pune încrederea în ei. Să ne rugăm împreună ”pentru ca preoții care trăiesc din greu și în solitudine munca lor pastorală să se simtă ajutați și întăriți de prietenia cu Domnul și cu frații”».

 Sursa:vaticannews.va/ro