Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Fiica și soțul Asiei Bibi îl vor întâlni pe Sfântul Părinte

 
Fiica și soțul Asiei Bibi îl vor întâlni pe Sfântul Părinte
  • 24 Feb 2018
  • 1628

 

„Mama este bine, sperăm că va fi eliberată și îi vom cere Papei să se roage pentru noi”. Acestea sunt cuvintele celui mai tânăr copil al Asiei Bibi, femeia creștină pakistaneză aflată în închisoare de 9 ani, după ce a fost acuzată de blasfemie.

Vor fi primiți în audiență de Sfântul Părinte astăzi, 24 februarie 2018, când Colosseum-ul va fi luminat în roșu, amintind astfel sângele martirilor creștini. Evenimentul este organizat de asociația „Ajutor Bisericii care suferă”. Tot în aceeași zi, Catedrala maronită „Sf. Ilie” din Alep (Siria) și Biserica „Sf. Pavel” din Mosul (Irak) vor fi și ele luminate în culoarea roșie.

Papa Francisc o va primi în audiență și pe Rebecca Bitrus, tânăra nigeriană în vârstă de 28 de ani, care timp de 2 ani de zile a fost ostaticul sectei islamiste Boko Haram: „nu am încetat niciodată să am încredere în Dumnezeu”, a spus tânăra.

La evenimentul organizat astăzi la Colosseum va fi prezent Card. Mauro Piacenza, președintele internațional al asociației „Ajutor Bisericii care suferă”, Mons. Nunzio Galatino, secretarul general al Conferinței episcopale italiene și Antonio Tajani, președintele Parlamentului European.

 

Traducere: Liviu Ursu

 Sursa:vaticannews.va