Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: Întrunirea de lucru a protopopilor Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș

 
Foto: Întrunirea de lucru a protopopilor Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș
  • 15 Feb 2018
  • 2547

În data de 13 februarie 2018, la ora 10, la sediul protopopiatului greco-catolic din Blaj a avut loc întrunirea protopopilor din Arhieparhie. Aceasta a fost prezidată de către Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, care după rugăciunea de început, a trasmis cuvântul de salut și binecuvântarea Preafericii Sale Cardinal Lucian.

Pe ordinea de zi s-au discutat atât probleme de ordin pastoral, cât și economic. Tema centrală s-a referit la Celebrarea Anului Marii Uniri, fiecare protopop prezentând programul din protopopiat pe această temă. S-a discutat de asemenea despre reorganizarea Arhieparhiei, Asociațiile de laici, dar și teme precum execuția bugetară sau implementarea proiectelor.

Următoarea întrunire va avea loc la data de 16 aprilie a.c., în Parohia Teiuș, Protopopiatul Aiud, având ca temă Pastorala Familiei și a Tineretului.

 

Pr. Paul Turcu - Protosincel

 Sursa:bru.ro