Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Video: Clipul care a schimbat inimile a milioane de americani

 
Video: Clipul care a schimbat inimile a milioane de americani
  • 15 Ian 2018
  • 1521

Pam Tebow, mamă a cinci copii și bunică a altor cinci, este misionar creștin și vorbitor motivațional pro-viață și pro-familie. Ea se va număra printre vorbitorii de la ediția din acest an a Marșului pentru Viață de la Washington, DC, care are loc vineri, 19 ianuarie 2018.

În urmă cu 30 de ani, medicii i-au recomandat insistent lui Pam să îl avorteze pe fiul ei cel mai mic, Tim Tebow, fost jucător de fotbal american și actual jucător de baseball.

În 2010, Tim și mama lui, Pam, au apărut într-o reclamă la Super Bowl (cupa de fotbal american) în care vorbesc pe un ton glumeț și relaxat despre miracolul nașterii lui Tim și despre valorile familiei:

Pam: „Eu îl numesc copilul meu minune. Era să nu vină deloc pe lume. Îmi amintesc mereu ce greu mi-a fost când am crezut că l-am pierdut. Ei bine, iată că a crescut, iar eu încă mă mai îngrijorez în legătură cu sănătatea lui. Familia noastră a trecut prin atât de multe, încât trebuie să fii foarte puternic… ”

[la acest moment, fiul ei se preface că îi aplică o priză ca pe terenul de fotbal american]

Pam: „…Timmy! Încercăm să ne spunem povestea aici!”

Tim: „Îmi pare rău, mamă!”

Tim: „Încă-ți mai faci griji despre mine, mamă?”

Pam: „Păi da… Nu ești nici pe departe atât de puternic ca mine!”

Mass-media de mainstream a caracterizat reclama drept controversată, dar până la urmă aceasta s-a dovedit un mare succes. Un sondaj Barna a estimat ulterior că respectivul clip video a determinat aproximativ 5,5 milioane de americani să-și schimbe părerea despre avort.Sursa:stiripentruviata.ro