Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Cum ne poate ajuta Fecioara Marie să ne atingem obiectivele în 2018

 
Cum ne poate ajuta Fecioara Marie să ne atingem obiectivele în 2018
  • 08 Ian 2018
  • 1477

Dacă Fecioara Maria a fost capabilă să facă față provocărilor incredibile toată viața ei, putem și noi ...

Aveți scopuri spirituale pentru anul 2018? Dacă da, exemplul Fecioarei Mariei vă poate ajuta. Într-adevăr, atunci când citim povestea ei și cum îngerul Gabriel i-a apărut, trebuie să recunoaștem cum obiectivele sale s-au schimbat foarte repede... În urma acestei întâlniri, ea a trecut de la starea unei tinere logodite normal la starea unei femei aflate în fața unei provocări spirituale destul de intimidantă... Concentrându-se pe deplin asupra acestei provocări, Fecioara Maria a fost în măsură să demonstreze calități care ne pot ajuta să evaluăm propriile noastre aspirații pentru 2018...

Smerenie
Când Maria a spus da acestei sarcinii miraculoase înainte de căsătorie, a știut că mulți oameni nu o să creadă în ea. Iar dacă Iosif nu s-ar fi decis să se căsătorească cu ea, ar fi fost umilită public. Cu toate acestea, era gata să-și uite propria reputație pentru a fi fidelă vocației sale. Atingerea obiectivelor spirituale necesită de multe ori umilință din partea noastră, cum ar fi recunoașterea faptului că trebuie schimbat un obicei rău ...

Deschidere
Cine nu are vise sau planuri pentru acest nou an? Știm cu toții mai mult sau mai puțin cum ne-am dori să ne vedem viața desfășurându-se în 2018. Dar ce să facem în cazul în care o oportunitate neașteptată (sau un dezastru) doar într-o clipă ar schimba totul?

Fecioara Maria era gata să se confrunte cu tulburări în viața ei. Deși acest lucru poate fi deranjant, schimbarea poate oferi, de asemenea, oportunități extraordinare pentru creșterea personală. Faptul că suntem deschiși ne poate face mai capabili să înțelegem toate posibilitățile, chiar dezamăgitoare, care ne sunt prezentate.

Aventură
Când Maria a fost de acord să devină mama lui Dumnezeu, ea s-a angajat într-o aventură incredibilă! Și aventura este interesantă dar și înspăimântătoare... Frica, incertitudinea și chiar durerea sunt sentimente cu care trebuie să  învățăm să ne confruntăm. Maria l-a urmat pe Fiul ei de-a lungul vieții sale, atât în vremuri bune cât și rele, și a rămas cu El chiar și când a fost răstignit.

Rutina noastră este de multe ori confortabilă, dar, uneori, un pic de aventură, cu tot ceea ce implică pozitiv și negativ, ne poate face într-adevăr bine. Nu vă fie teamă să vă părăsiți zona de confort și siguranță!

Curaj
Implicarea în creșterea spirituală necesită curaj, dar să spui da obiectivelor noi poate fi descurajant la început. Maria și-a riscat întreaga viață când a investit în maternitatea ei supranaturală. Nu a mai fost nimic la fel. Și încă vorbim despre ea astăzi, pentru că prin curajul ei a făcut totul atât pentru ea cât și pentru întreaga lume. A schimbat cursul istoriei prin angajamentul ei, pentru convingerile ei personale și spirituale.

Când avem curajul să spunem da, este cu adevărat uimitor cum fiecare dintre noi poate avea o influență pozitivă asupra lumii din jurul nostru.

Traducere: ACC

 Sursa:it.aleteia.org

Știri din aceeași categorie