Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Novenă la Sfânta Maria, Fecioara săracilor (Ziua a IX-a)

 
Novenă la Sfânta Maria, Fecioara săracilor (Ziua a IX-a)
  • 14 Aug 2017
  • 1022

Aflându-ne în Postul Adormirii Maicii Domnului, în perioada 6-14 august vă propunem novena către Sfânta Maria, Fecioara săracilor

Ziua a noua

Meditația

Sfântă Fecioară a Săracilor, Maica Mântuitorului, Maica lui Dumnezeu, îți mulțumesc!

 

Doamna noastră, Maica Mântuitorului, Maica lui Dumnezeu, Fecioară a Săracilor, Tu ştii cât de mult doresc să obţin harul pe care-l implor de la bunătatea ta şi pentru care ofer această novenă (se poate spune intenția). Te rog stăruitor, acordă-mi acest dar!

Sfântă Fecioară a Săracilor, Maica Mântuitorului, Maica lui Dumnezeu, îți mulţumesc!

Sunt plin de bucurie când rostesc aceste două titluri pe care le-ai ales la Banneux ca pecetluire a mesajului tău.

Maica Mântuitorului, Maica lui Dumnezeu. Aceste două titluri mă asigură că ai primit în mod favorabil rugăciunile pe care ţi le-am adresat în timpul acestor nouă zile.

Ca Mamă a Mântuitorului, Tu împărtăşeşti pentru mine sentimentele Fiului tău. El vrea mântuirea mea; o vrea într-atât încât a consimţit să fie dispreţuit, batjocorit fără milă, insultat, condamnat pe nedrept, biciuit, încoronat cu spini, răstignit pe Cruce.

Maica Mântuitorului, cu toate că și eu sunt cauza tuturor suferinţelor Fiului tău, Tu vrei mântuirea mea şi mă iubeşti.

Ar fi vorba de o iubire inexplicabilă dacă nu ar fi consecinţa iubirii tale desăvârşite faţă de Isus, a dorinţei tale arzătoare de a vrea ceea ce vrea El, de a iubi ceea ce iubeşte El, de a fi un singur spirit şi o singură inimă cu El.

Ca Mamă a Mântuitorului, Tu mă iubeşti şi doreşti mântuirea mea.

Maica Mântuitorului, Maica lui Dumnezeu!

Mântuitorul este Dumnezeu; Tu eşti Mama Mântuitorului, eşti aşadar şi Mama lui Dumnezeu.

Mama lui Dumnezeu! Un fiu nu-i refuză nimic mamei sale. Tu poţi obţine totul de la Fiul tău.  Puterea lui Dumnezeu este la dispoziţia ta. Tu eşti atotputernică.

Sfântă Fecioară a Săracilor, Maica Mântuitorului, Maica lui Dumnezeu, Tu eşti atotputernică. Ce-mi trebuie mai mult ca să fiu sigur că rugăciunea mea este ascultată?!

Rugăciunea mea este deci ascultată, novena mea este bineprimită. Îți mulţumesc!

Nu aştept să constat rezultatul rugăciunilor mele pentru a striga în gura mare recunoştinţa mea. Mulţumesc! Mulţumesc! Mulţumesc!

Poate că nu am încă harul cerut, însă convingerea mea că-l voi obţine este absolută. Este ca şi cum l-aş avea deja. Mulţumesc! Mulţumesc! Mulţumesc!

Sfântă Fecioară a Săracilor, Maica Mântuitorului, Maica lui Dumnezeu, dacă totuşi nu mi-ai acorda darul pe care-l doresc, m-ai consola, o ştiu, printr-un dar la alegerea ta, care ar fi cu mult superior harului pe care îl râvnesc. Deci ar trebui să-ţi mulţumesc şi mai mult.

Poate că nu sunt suficient de conștient de darul tău. Sunt atât de ignorant în lucrurile lui Dumnezeu! Adesea iau harurile cele mai bogate drept nenorociri groaznice.

Sfântă Fecioară a Săracilor, Maica Mântuitorului, Maica lui Dumnezeu, nimic nu va zgudui convingerea mea; Tu ai primit rugăciunea mea, da, ai ascultat-o după dorinţa mea, sau poate altfel, dar atunci cu siguranţă mai bine decât mă aşteptam. Mulţumirea mea va fi cu mult mai răsunătoare.

Sfântă Fecioară a Săracilor, Maica Mântuitorului, Maica lui Dumnezeu, îți mulțumesc! Îți mulțumesc! Îți mulțumesc!

 

Rugăciunea

Fecioara Săracilor, Maica Mântuitorului, Maica lui Dumnezeu, îți mulțumim!

 

Avem încredere că prin bunătatea şi iubirea Inimii tale vei asculta rugăciunile noastre, dăruindu-ne harurile pe care ţi le cerem. Dorim să-ţi mulţumim, Măicuţă Sfântă, înainte ca noi să le fi primit.

Nu eşti Tu oare Maica dumnezeiescului Mântuitor, Care a murit pe Cruce pentru noi, Maica lui Dumnezeu care a devenit Om şi Care a spus: „Cereţi şi veţi primi”?

Noi credem și suntem siguri că vom primi.

Îţi mulţumim, o, dulce Fecioară a Săracilor, îţi mulţumim din inimă, îţi vom mulţumi mereu!

Tatăl nostru..., Născătoare..., Mărire Tatălui...