Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

A fost criticată pentru convingerea privind păstrarea virginităţii înainte de căsătorie. Acum este actriţa principală a unui incredibil film pro-viaţă

 
A fost criticată pentru convingerea privind păstrarea virginităţii înainte de căsătorie. Acum este actriţa principală a unui incredibil film pro-viaţă
  • 31 Iul 2017
  • 2409

Moriah Peters, o apreciată actriţă din America, a fost dur criticată la audiţiile pentru concursul American Idol 2010 pentru părerea sa fermă cu privire la păstrarea castităţii înainte de căsătorie. Moriah şi-a reamintit spusele uneia dintre celebrităţi: „Cred că te străduieşti prea mult. Trebuie să-şi trăieşti viaţa şi să faci greşeli”. Altcineva a sfătuit-o să iasă la o întâlnire şi să se sărute cu un băiat, pentru că se va simţi „mai sexy”.

Peters este actriţa principală din filmul „Because of Grácia”, care va fi lansat în septembrie, o producţie cinematografică în care argumentele pro-viaţă şi pro-castitate au un rol central.

„Joc rolul Gráciei, un personaj central şi foarte puternic. Este o fată cu principii. O iubesc mult deoarece face cinste numelui care îl poartă (n.r. Grácia, în trad. «graţie»)”, a adăugat Moriah.

Filmul a fost premiat de două ori la Festivalul de Film „Life Fest 2017” şi se bazează pe o piesă din 2001, numită „Factorul G”, care aparţine autorului şi regizorului Tom Simes.

Acţiunea îl are în prim-plan pe ambiţiosul, dar timidul, Chase Morgan, a cărei viaţă ia o turnură diferită datorită Gráciei, o elevă nou-venită la Liceul „Eastgleen”. Principiile fetei sunt testate de unul dintre profesori şi de „fetele cool” din liceu. Ce se va întâmpla cu cei doi tineri, rămâne să descoperiţi dumneavoastră!

Filmul urmează a fi distribuit de ArtAffects Entertainment în 20 de ţări. „Vrem să lansăm filme bune cu mesaje semnificative”, a spus Margo Lange, unul dintre fondatorii companiei.Sursa:stiripentruviata.ro