Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Un site web pentru următorul Sinod dedicat tinerilor

 
Un site web pentru următorul Sinod dedicat tinerilor
  • 15 Iun 2017
  • 2009

Secretariatul General al Sinodului Episcopilor a anunțat deschiderea unui site web, în vederea pregătirii celei de-a XV-a ediții a Adunării Generale Ordinare a Episcopilor pe tema: „Tinerii, credința și discernământul vocațional”, care va avea loc la Roma, în luna octombrie a acestui an. Site-ul, lansat în data de 14 iunie 2017, poate fi accesat la următoarea adresă: youth.synod2018.va.

Acesta - se citește în comunicatul Secretariatului General al Sinodului - va permite o prezență cât mai mare a tinerilor din întrega lume, nu doar în primirea informațiilor sinodale, ci și prin interacționare și participare la procesul de pregătire.

Site-ul include un chestionar online care se adresează direct tinerilor. Chestionarul este disponibil în mai multe limbi (italiană, engleză, franceză, spaniolă și portugheză). Răspunsurile trebuie transmise Secretariatului General până pe 30 noiembrie 2017. Aceste răspunsuri, se concluzionează în comunicatul Secretariatului General, vor fi de mare folos în procesul de pregătire al Sinodului și vor face parte din vasta consultare pe care Secretariatul General o derulează la toate nivelurile poporului lui Dumnezeu.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:it.radiovaticana.va