Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Masa cu seniorii parohiei

 
FOTO: Masa cu seniorii parohiei
  • 08 Mai 2017
  • 1808
După extraordinara experiență din postul mare, când voluntari din Parohia Greco-Catolică Beclean i-au adus pe cei mai vârsnici din comunitate cu mașinile la biserică pentru Calea Crucii, ieri, 8 mai, a fost lansat un nou proiect: în fiecare primă duminică din lună, după Sfânta Liturghie, preoții și un grup de voluntari vor lua masa împreună cu seniorii comunității în oratoriul parohiei, pentru a le afla poveștile, pentru se îmbogății din experiența lor de viață și credință.
 
 
„Biserica privește la persoanele bătrâne cu afecțiune, recunoștință și mare respect. Ele sunt parte esențială a comunității creștine și a societății, reprezentând rădăcinile și memoria unui popor. Voi sunteți o prezență importantă, întrucât experiența voastră constituie o comoară prețioasă, indispensabilă pentru a privi la viitor cu speranță și responsabilitate. Maturitatea și înțelepciunea voastră, acumulate în decursul anilor, îi pot ajuta pe cei mai tineri, susținându-i în parcursul lor de creștere și de deschidere. Bătrânii, de fapt, mărturisesc că, inclusiv în încercările cele mai dificile, nu trebuie să ne pierdem niciodată încrederea în Dumnezeu și într-un viitor mai bun. Sunt precum arborii care continuă să aducă rod: chiar și sub greutatea anilor, pot să ofere contribuția lor originală pentru o societate bogată în valori și pentru afirmarea culturii vieții”. (Papa Francisc, 15 octombrie 2016)
 
 
ACC