Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Înfiinţarea unei noi parohii la Reghin şi instalarea parohului

 
Înfiinţarea unei noi parohii la Reghin şi instalarea parohului
  • 06 Apr 2017
  • 11259

Miercuri, 5 aprilie 2017, la orele 19,00 în săptămâna a V-a din Postul Mare, a avut loc la Reghin un eveniment liturgic şi pastoral important, eveniment cu o dublă însemnătate: înfiinţarea unei noi parohii şi numirea parohului.

Sfânta Liturghie a fost celebrată de părintele Vicar Mitropolitan Ioan Fărcaş de la Blaj, împreună cu Părintele Protopop al Reghinului, Boitoş Florin, Părintele Consilier Mitropolitan Viorel Comşa şi mulţi alţi confraţi preoţi.

După Sfânta Liturghie, părintele vicar a dat citire celor două Decrete emise de către Preafericirea Sa Arhiepiscopul Major Lucian CARDINAL Mureşan şi anume: primul Decret de înfiinţare a unei noi parohii Reghin II cu hramul „Înălţarea Sfintei Cruci”, iar al doilea Decret de numire a noului paroh al acestei parohii în persoana părintelui Aurel Rus.

Corespondent e-communio