Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 9
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Colinde româneşti în Catedrala din Bruxelles

 
FOTO: Colinde româneşti în Catedrala din Bruxelles
  • 30 Noi 2015
  • 2632

Duminică, 29 noiembrie 2015, comunitatea Misiunii Greco-Catolice Române din Bruxelles a susţinut tradiţionalul concert de colinde româneşti în Catedrala ”Saint-Michel et Gudule”, în faţa câtorva sute de persoane.Artiştii Angela Ceban, Mariana Iacob, Andrei Marta și Corala Misiunii Române Unită cu Roma Greco-Catolice din Bruxelles au încântat auzul celor prezenți.

Tot cu această ocazie, Misiunea Greco-Catolică Română a expus o iesle de Crăciun cu specific românesc în catedrala sus menţionată.Cu toate că în Bruxelles există o alertă de atentat de gradul 3, din 4 posibile, şi după ce mai multe zile totul a fost blocat din cauza unor posibile atacuri teroriste, părintele Filip Chereși, responsabilul comunității Greco-Catolice din Bruxelles, a declarat pentru e-communion.ro că ”românii greco-catolici se pregătesc de marea sărbătoare a Naşterii Domnului încrezători că Prinţul Păcii, născut în ieslea Betleemului, va aduce multă bucurie şi pace în sufletele tuturor”.

ACC


Sursa foto: Paul-Vlad Ciocotișan