Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 8
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Exerciții spirituale pentru studenții Colegiului Pontifical Pio Romeno

 
FOTO: Exerciții spirituale pentru studenții Colegiului Pontifical Pio Romeno
  • 03 Apr 2017
  • 2619

În perioada 30 martie – 2 aprilie 2017 comunitatea Colegiului Pontifical Pio Romeno și cea a Colegiului Sfântul Efrem din Roma, au parcurs un itinerar de formare spirituală și de reculegere pentru pregătirea Sfintei Sărbători a Paștelui.

Exercițiile spirituale s-au desfășurat la Mănăstirea Montefiolo a surorilor benedictine, în nordul regiunii Lazio. Predicatorul a fost Pr. Mihaly Szentmartony S.J., profesor de spiritualitate al Institutului de Spiritualitate a Universității Pontificale Gregoriana din Roma.

În cele patru zile de reculegere, Pr. Szentmartony și-a construit reflecțiile spirituale pe cele cinci adevăruri de credință prezente în crezul niceno-constantinopolitan. Totodată, cu exemplul unor pericope evanghelice, Pr. Szentmartony ne-a arătat modul în care Dumnezeu lucrează în viața noastră și că vocația sacerdotală este tot timpul într-un raport personal cu Hristos.

 

Alexandru Farc

Foto: Antoniu Suciu

 Sursa:pioromeno.com