Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

India. Trei cardinali cer punerea în libertate a Pr. Tom

 
India. Trei cardinali cer punerea în libertate a Pr. Tom
  • 08 Feb 2017
  • 2193

Cardinalul Baselios Cleemis, președintele Conferinței episcopale din India, cardinalul George Alancherry, Arhiepiscopul Major al Bisericii Siro-Malabareze și cardinalul Oswalg Gracias, președintele Conferinței episcopale a episcopilor de rit latin, au avut o întâlnire cu premierul indian Narendra Modi, în biroul său din sediul Parlamentului. Cardinalii - potrivit comunicatului publicat pe site-ul Conferinței episcopale din India - i-au cerut primului ministru măsuri urgente pentru punerea în libertate a Pr. Tom Uzhunnalil, răpit de către teroriști în Yemen, în luna martie a anului trecut.

Premierul indian i-a asigurat pe cei trei cardinali că va întreprinde de îndată măsuri pentru punerea în libertate a preotului. De asemenea, le-a făcut cunoscut purpurațiilor faptul că guvernul indian privește în mod pozitiv o eventuală vizită a Papei Francisc în India.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:it.radiovaticana.va