Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

În vizită privată la papa Francisc, președintele Franței

 
În vizită privată la papa Francisc, președintele Franței
  • 17 Aug 2016
  • 3408

Papa Francisc va primi miercuri în Vatican vizita președintelui francez François Hollande: a confirmat la solicitarea jurnaliștilor directorul Sălii de Presă a Sfântului Scaun, Greg Burke, precizând că este vorba de o vizită privată. Întrevederea are loc în după amiază de miercuri, 17 august, și se va desfășura după toate probabilitățile în Casa Sfânta Marta.

Știrea vizitei private a președintelui francez la papa Francisc vine în contextul în care toate Sfintele Liturghii celebrate în Franța la solemnitatea Adormirii Maicii Domnului au avut prin tradiție ca intenție specială de rugăciune ocrotirea țării, pentru ca Dumnezeu să o binecuvânteze în aceste momente grele prin care trece din cauza terorismului. Clopotele bisericilor din toată țara au bătut împreună la amiază pentru această intenție de rugăciune. A fost și o zi de rugăciune deosebit de emoționantă, fiind marcată de amintirea părintelui Jacques Hamel, asasinat la altar de doi extremiști islamici pe 26 iulie în timp ce săvârșea Sfânta Liturghie în parohia Sfântul Ștefan din Rouvray, în arhidieceza de Rouen. 

(rv - A. Dancă)Sursa:ro.radiovaticana.va