Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

LIVE: Congresul Euharistic Internațional - ZIUA 2

 
LIVE: Congresul Euharistic Internațional - ZIUA 2
  • 25 Ian 2016
  • 1728

Lucrările Congresului Euharistic Internațional din Cebu, Filipine, continuă. Azi, 25 ianuarie, este cea de-a doua zi de Congres.

Programul zilei:Evenimentele Congresului au fost împărțite în două părți principale: prima, Simpozionul teologic, care a avut loc între 20 și 22 ianuarie, și Congresul propriu-zis, între 24 și 31 ianuarie. Temele de bază pentru reflecția din perioada Simpozionului au fost: Virtutea creștină a speranței; Euharistia în Evanghelia Sfântului Ioan; Liturgie și inculturare; Istoria Novus Ordo; Evanghelizarea în lumea seculară; Catehismul Euharistiei duminicale. În timpul Congresului temele proouse sunt: Cristos, speranța gloriei; Speranța creștină; Euharistia ca celebrare a misterului pascal; Euharistia ca misiune; Misiunea ca dialog; Euharistia și dialogul cu culturile; Euharistia și dialogul cu săracii; Euharistia și dialogul cu celelalte religii; Euharistia și Maria.

Urmăriți în direct evenimentele Congresului:
 

Despre acest subiect:

FOTO/VIDEO: Liturghia de deschidere a Congresului Euharistic Internațional din Filipine

România reprezentată la Congresul Euharistic Internaţional din Filipine