Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

O noapte în Catacombe: propunerea macabră a Primăriei Parisului

 
O noapte în Catacombe: propunerea macabră a Primăriei Parisului
  • 07 Oct 2015
  • 2068

Profanare între prieteni

Site-ul Airbnb îi invită pe toți cei care doresc să petreacă noaptea de Halloween în Catacombele din Paris. Acest sacrilegiu este organizat sub forma unui morbid joc de noroc.

Pentru noaptea de Halloween, 31 octombrie, Primăria Parisului a primit permisiunea din partea Muzeului Carnavalet, care patronează Catacombele, să pună la dispoziție unul din osuarele sale pe site-ul care facilitează închirierea de apartamente între persoane fizice. "Te tentează o experiență neobișnuită de Halloween? În acest an, fără pirați, fără mini-elfi. Refugiază-te mai bine în cel mai mare mormânt din Paris: catacombele, ultimul lăcaș a șase milioane de suflete", astfel sună anunțul publicitar al sinistrului eveniment.

O noapte de 350 000 de euro

"Coșmar garantat" promite sub formă de glumă site-ul care oferă și mic dejun celor două persoane care vor ocupa în urma tragerii la sorț osuarul. Câștigătorii vor avea ocazia să se bucure de un "răsărit de soare în compania celor morți" și, astfel, să devină singurii "oamenii care se trezesc în viață în catacombele din Paris"!

Fotografiile care însoțesc anunțul dau o idee despre ceea ce îi așteaptă pe viitorii chiriași. Un pat de fier forjat se află în mijlocul osuarului acoperit cu cranii și oase încrucișate. Scandaloasa inițiativă își propune să adune peste 350.000 de euro pentru Primăria Parisului. Directorul Muzeului Carnavalet, Valerie Guillaume, a declarat că fondurile strânse vor "finanța parțial lucrările unei noi intrări în catacombe, îmbunătățind confortul publicului pentru vizitare și condițiile de muncă ale personalului."

 

Traducere: ACC

 

Foto: © capture d'écran / airbnb
 Sursa:aleteia.org