Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: tradiţionalul pelerinaj la Sanctuarul Arhiepiscopal Major de la Cărbunari

 
FOTO: tradiţionalul pelerinaj la Sanctuarul Arhiepiscopal Major de la Cărbunari
  • 15 Aug 2015
  • 2765

Sâmbătă 15 august, în sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, la Sanctuarul Arhiepiscopal Major al Bisericii Române Unite cu Roma închinat Fecioarei Săracilor din Cărbunari (Blaj) a avut loc tradiţionalul pelerinaj de vară. Credincioşi din Blaj, București, Brașov, Mediaș şi din alte părți ale țării, au venit să o cinstească pe Preacurata la capela devenită loc de pelerinaj din anul 1936.

Programul pelerinajului a început  vineri 14 august, ora 18.00, cu Vecernia Sărbătorii, urmată de Prohodul Maicii Domnului, Paraclisul Maicii Domnului și Novena, în Catedrala ”Sfânta Treime” din Blaj.

În ziua praznicului, la orele 8 dimineața pelerinii au pornit din fața Catedralei spre Cărbunari, în cântări mariane, recitând Rozariul, pentru a participa la Sfânta Liturghie, celebrată de la orele 10.


Sfânta Liturghie a fost prezidată de Preasfinția Sa Claudiu, având alături preoți din diferite parohii ale Arhieparhiei.

Galerie foto AICI
Sursa foto: AMR