Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Pelerinajul Parohiei Greco-Catolice din Paris la Sanctuarul Maicii Domnului din Montligeon și la Catedrala din Chartres

 
Pelerinajul Parohiei Greco-Catolice din Paris la Sanctuarul Maicii Domnului din Montligeon și la Catedrala din Chartres
  • 28 Iun 2015
  • 3519

Sâmbătă 27 iunie 2015, Parohia Greco-Catolică Română „Sf. Gheorghe” din Paris a organizat un pelerinaj la Sanctuarul Maicii Domnului din Montligeon și la Catedrala din Chartres.

Pe lângă celebrarea Sfântei Liturghii, programul pelerinajului a cuprins vizitarea mănăstirii din Montligeon, al cărei specific este promovarea devoțiunii pentru sufletele din Purgator, precum și rugăciunea Paraclisului Maicii Domnului celebrat în capela Vălului Maicii Domnului aflat în Catedrala din Chartres.Alături de pr. paroh Cristian Crișan și de pr. diacon Mihai Marina, au particpat pr. Gabriel Buboi, rectorul Colegiului Pontifical „Pio Romeno” din Roma și pr. Ieronim Romocea din Eparhia de Lugoj.


Scopul acestui pelerinaj al credincioșilor de la Paris a fost unul spiritual, de regăsire interioară și în spirit de pocăință.

 
ACC