Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Pelerinajul la Lourdes al Parohiei Greco-Catolice Române "Sf. Gheorghe" din Paris

 
Pelerinajul la Lourdes al Parohiei Greco-Catolice Române "Sf. Gheorghe" din Paris
  • 12 Mai 2015
  • 4781
În perioada 8-10 mai 2015, Misiunea Greco-Catolică Română din Paris a organizat un pelerinaj la Sanctuarul Maicii Domnului de la Lourdes.

Pe lângă popasul de rugăciune la grota de la Massabielle, locul apariției Maicii Domnului, programul pelerinajului a cuprins participarea la diferitele devoțiuni celebrate în Sanctuar. În dimineața zilei de sâmbătă 9 mai,  s-a celebrat Dumnezeiasca Liturghie în Bazilica Neprihănitei Zămisliri, iar duminică, 10 mai, Pr. Cristian Crișan, rectorul Misiunii Greco-Catolice de la Paris a celebrat în Sfânta Liturghie împreună cu ceilalți preoți participanți la pelerinaj, în grota apariției  Maicii Domnului.
 


Pelerinajul la Lourdes al credincioșilor greco-catolici români de la Paris a devenit o tradiție, în acest an participând peste 350 de persoane, provenind atât din Paris cât și din alte orașe ale Franței, cum ar fi Nantes, Lille și Marseille.

Scopul acestui pelerinaj a fost profund spiritual, ocazie providențială pentru pelerini de a se apropia de scaunul Sfintei Mărturisiri, în spiritul de păcăință cerut de Preasfânta Fecioară Mariei sfintei Bernadeta.
 
ACC