Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Doi ani de bucurie şi speranţă

 
Doi ani de bucurie şi speranţă
  • 25 Mar 2015
  • 1774

Fratele Mihai din Prilog spunea că e bun lucru ca în fiecare zi să petrecem câteva momente vorbind între noi despre ceea ce se întâmplă în lume, pentru ca împreună să încercăm să înţelegem felul în care Dumnezeu mişcă lumea. E-communio.ro îşi propunea încă de la început exact acest lucru, promovând în primul rând o comuniune între persoane care nu se pot întâlni fizic zi de zi, dar care reuşesc să o facă în schimb prin intermediul internetului. Persoane doritoare să înţeleagă mai bine lumea în care trăiesc, căutând nu doar aspectul imediat al unui eveniment, ci şi perspectiva spirituală din spatele lui. Pentru aceasta, o întreagă echipă de benevoli (cărora le mulţumesc încă o dată cu ocazia acestei aniversări) caută, citesc sau traduc zilnic pentru dumneavoastră ştirile cele mai importante de pe principalele portaluri catolice din lume. Împreună reuşim în felul acesta să fim mai informaţi şi mai “formaţi”, conectaţi nu doar la realitatea noastră locală, ci dobândind o perspectivă universală, cu adevărat catolică, asupra lumii în care trăim. În rugăciune unii pentru alţii, înţelegem mai bine suflul Spiritului Sfânt asupra vieţilor noastre, asupra societăţii de astăzi, asupra Bisericii lui Cristos în timpurile pe care le trăim, iar rugăciunea noastră devine astfel vie şi concretă.

Fiind lansat în sărbătoarea Buneivestiri, site-ul e-communio.ro şi echipa de suflete ce stă la baza lui, se pune sub ocrotirea Maicii Sfinte cerându-i harul de a păstra şi transmite mesajul de bucurie al Îngerului şi atitudinea de credinţă a Mariei, ce dincolo de evenimentele lumii, zăreşte iubirea şi îndurarea lui Dumnezeu. Astfel, ceea ce se întâmplă în viaţa noastră nu ne mai sperie, fiindcă înţelegem că toate sunt înglobate într-o Providenţă Divină, dătătoare de speranţă şi de bucurie.

După cum ştiţi deja, în fiecare lună o liturghie este celebrată pentru toţi cititorii e-communio. Astăzi, la împlinirea a doi ani de “viaţă”, vă cerem noi o rugăciune pentru a ne putea împlini în continuare misiunea, spre mai mare mărirea lui Dumnezeu!

PS. Claudiu