Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

"Este un miracol, Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile"

 
"Este un miracol, Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile"
  • 12 Noi 2014
  • 4227
"Este un miracol, Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile", afirmă sora lui Ruby-Graupera Cassimiro, în vârstă de 40 de ani, din Deerfield Beach (Statele Unite ale Americii): aceasta nu ezită să vorbească de o intervenţie divină.

Într-adevăr, inima acestei mame a doi copii s-a oprit să mai bată timp de 45 minute după nașterea fetiței ei, prin cezariană, la spitalul regional Boca Raton din Florida pe 23 septembrie, relatează The Sun Sentinel.

Echipa formată din 12 medici şi asistenţi medicali nu au reușit să o reanimeze pentru mai mult de două ore, motiv pentru care au anunţat familiei că nu mai era nimic de făcut.

Soțul lui Ruby, mama și sora ei au fost devastaţi de durere, în ciuda nașterii fetiţei. Medicii se pregăteau să înregistreze momentul decesului, când aparatele au semnalat o reîncepere a activităţii cardiace.

Directorul spitalului, Dr. Anthony Dardano, întrebat fiind despre acest caz repetă mereu aceste două cuvinte: "Inexplicabil", "miraculos".

Stopul cardiac a fost determinat de o "embolie amniotică", ca urmare a intrării lichidului amniotic în sângele și în inima tinerei femei. Acest lucru a dus la o stare de inconștiență. După mai bine de două ore, inima ei s-a oprit a mai bate.

Timp de 45 minute au avut loc manevre de resuscitare, dar fără succes. Medicul obstetrician Michael Fleischer, anunţase deja familiei că nu mai era nici o şansă de supravieţuire, apoi a condus familia în sala de terapie intensivă, unde mama lui Ruby a început să se roage lui Dumnezeu: "Ia-mă în locul ei!"

O asistentă medicală, Julie Ewing, a însoțit după aceea familia în afara sălii și au început să se roage împreună, ținându-se de mâini. În acel moment o altă asistentă, Claire Hanse, a ieşit din sala de terapie intensivă pentru a le spune: "Continuaţi să vă rugaţi, inima ei tocmai a început să bată!" Strigăte de bucurie!

Julie Ewing nu a ezitat să declare: "Este o minune a lui Dumnezeu! Rugăciunea noastră a fost ascultată! Am fost cu toții acolo, suntem martorii unui miracol! "

Ruby-Graupera Cassimiro s-a trezit la terapie intensivă, crezând că se trezeşte doar după anestezie. Când şi-a văzut familia şi rudele din Miami plângând a început să realizeze că s-a întâmplat ceva.

Personalul spitalului vorbește chiar despre un "al doilea miracol", deoarece tânăra mamă nu are sechele neurologice sau arsuri cauzate de încercările repetate de a o reanima şi nici semne de rănire din cauza compresiei toracelui pentru a-i stimula circulaţia sângelui. S-a întors acasă după câteva zile.

"Nu știu de ce mi s-a dat această oportunitate. Dar eu sunt foarte recunoscătoare", a declarat Ruby.

Revenind la spital cu mica lui Taily a mulţumit personalului și a spus: "Dumnezeu a pus oameni potriviţi la locul potrivit".

Pe 23 septembrie, unul din cei 16 sfinți pomeniţi în Martirologiul Roman este Sfântul Padre Pio din Pietrelcina.

Traducere: ACCSursa:www.zenit.org