Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Vizita PS Claudiu la Misiunea Greco-Catolică din Paris

 
FOTO: Vizita PS Claudiu la Misiunea Greco-Catolică din Paris
  • 02 Noi 2014
  • 3531
Duminică, 2 noiembrie 2014, Preasfinția Sa Claudiu, a vizitat Misiunea Greco-Catolică Română din Paris. Cu acest prilej, în numele Preafericirii Sale Cardinal Lucian, Preasfinția Sa i-a oferit un patrafir Mons. Pascal Gollnisch, vicarul Ordinariatului Bisericilor Orientale Catolice din Franța și directorul general al Asociației L’Œuvre d’Orient.

Au mai concelebrat la masa Sfântului Altar alături de Preasfinția Sa Claudiu, Pr. Bruno Lefevre Pontalis, vicar general al Arhidiecezei de Paris, Pr. Gabriel Buboi, rectorul Colegiului Pontifical Pio Romeno din Roma, Pr. Cristian Crișan, Rectorul Misiunii din Paris, împreună cu alți preoți invitați. A diaconat Pr. Diacon Marina Mihai.

După Sfânta Liturghie, s-a celebrat un parastas pentru Mons. Gheorghe Cosma și Mons. Gheorghe Surdu și toți cei adormiți din familiile credincioșilor parohiei pariziene.

La încheierea celebrării, Pr. Cristian Crișan a prezentat cartea Reîntoarcerea la vestea cea bună. Mici răsfrângeri ale unei mari lumini (Meditaţii la Evangheliile duminicilor, publicate pe site-ul e-communio.ro) a Preasfinţiei Sale Claudiu Lucian Pop, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore a Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, după care a mulțumit celor prezenți
în numele credincioșilor.

ACC