Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Protestele pro-familie trezesc conştiinţa întregii Franţe

 
Protestele pro-familie trezesc conştiinţa întregii Franţe
  • 19 Apr 2013
  • 3910
de Daniele Zappalà


Protestatarii francezi, care în ultimele săptămâni au pus pe jar întreaga Europă, şi care se împotrivesc propunerii comuniste de a legaliza căsătoria gay şi de a acorda cuplurilor gay posibilitatea de a adopta copii, nu vor să cedeze. După ce au  avut curajul sa înfrunte televiziunile franceze, care sunt favorabile acestui proiect, nimeni nu îi mai poate ignora. Mărturia lor extrem de îndrazneaţă a mişcat conştiinţa unei ţări, a schimbat graficele opiniei publice şi pare a îngrijora inclusiv guvernul francez care ar dori să evite continuarea protestelor pentru a evita o eventuală demitere a executivului.

După ultimul sondaj de opinie efectuat în Franţa, 55 % dintre francezi se alătură contestatarilor acestui proiect legislativ, iar numărul lor ar putea să crească ţinând cont că mişcarea populară acum cunoscută sub numele de La Manif pour tous este din ce în ce mai vizibilă şi a planificat proteste naţionale pentru 21 şi 25 aprilie şi pentru 5 şi 26 mai.