Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: tradiționalul pelerinaj de la Visuia

 
FOTO: tradiționalul pelerinaj de la Visuia
  • 08 Sep 2014
  • 3977
Luni 8 septembrie, de sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului, a avut loc cel de-al XXI-lea pelerinaj la Visuia (Jud. Bistrița-Năsăud).
 
La Sfânta Liturghie, alături de PS Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, au slujit părintele protopop Alin Moldovan, părintele paroh Bande Ioan, împreună cu un sobor de preoți. 

Sutele de pelerini s-au bucurat de acest moment înălțător a Sărbătorii Naşterii Maicii Domnului care trezeşte în Biserică o bucurie şi o recunoştinţă deosebită. La pelerinajul din acest an a fost prezent și dl. Ioan Țintean, Prefectul județului, primarul comunei Micestii de Campie, dl. Bendean Dumitru, primarul comunei Sanmihaiul de Campie, dl. Mate Ioan, precum si alte autorități locale.

După celebrarea Sfintei Liturghii, a avut loc un parastas pentru călugării fondatori îngropați lângă biserică urmat de o agapă frățească.

ARM