Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Nunțiul Apostolic și PS Alexandru în comunitatea greco-catolică română de la Paris

 
FOTO: Nunțiul Apostolic și PS Alexandru în comunitatea greco-catolică română de la Paris
  • 01 Iun 2014
  • 3359
Nunțiul Apostolic în Franța, Arhiepiscopul Luigi Ventura, împreună cu Preasfinţia Sa Alexandru Mesian, Episcopul Eparhiei de Lugoj, au fost prezenți duminică 1 iunie 2014 în mijlocul comunităţii greco-catolice române de la Paris cu ocazia Primei Sfinte Împărtăşanii solemne pentru 14 copii din parohia Sf. Gheorghe, pregătiţi fiind de Flaviu Alexandru Turbui.
 
În cuvântul său de învățătură, PS Alexandru i-a îndemnat pe copii să-și păstreze mereu curată haina sufletului, invitându-i să-l ducă pe Isus Euharisticul în familiile lor și peste tot unde vor merge.

Comentând pericopa evanghelică a duminicii Preasfinția Sa, referindu-se la Părinții Sinodului I de la Niceea, i-a încurajat pe credincioși să fie marturisitori curajoși ai credinței în lumea în care trăim.

Excelența Sa
Arhiepiscopul Luigi Ventura, Nunțiul Apostolic în Franța,  a mulțumit părintelui rector Cristian Crișan  și întregii comunități pentru invitație, exprimându-și bucuria de a împărtăși cu copiii acest moment unic din viața lor de credință.
 
Sărbătoarea comunităţii româneşti de la Paris a fost marcată şi printr-un sugestiv program artistic-spiritual oferit cu acest prilej de către copiii Parohiei.

La sfârșitul celebrării, înalții oaspeți s-au întreținut cu credincioșii și cu ceilalți invitați.

ACC