Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Un grup de tineri din Beclean în vizită la Paris

 
FOTO: Un grup de tineri din Beclean în vizită la Paris
  • 23 Feb 2023
  • 885

În perioada 15-20 februarie, un grup de tineri din Parohia ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Beclean a vizitat capitala Franței. Tinerii au fost însoțiți de părintele Cosmin Moldovan.

Miercuri 15 februarie, tinerii au plecat dis de dimineață din orașul de pe Someș înspre aeroportul internațional din Cluj-Napoca de unde au zburat cu avionul la Paris. Aici au fost așteptați de preotul care i-a slujit timp de cincisprezece ani la Beclean iar acum slujește ca preot în sânul comunității greco-catolice române din Paris.

Tinerii au fost găzduiți în parohia Saint Louis D'Antin din centrul Parisului, având posibilitatea de a vizita cu mare ușurință obiectivele turistice importante din orașul luminilor, precum și toate locurile de pelerinaj din capitala Franței.

Vineri 17 februarie, tinerii au participat la Sfânta Liturghie celebrată în rit bizantin, alături de comunitatea franceză care i-a găzduit. Slujba a fost celebrată în franceză și în română.

Duminică 19 februarie, grupul de la Beclean a participat la Sfânta Liturghie în sânul comunității greco-catolice române de la Paris. La finalul celebrării au fost salutați de Pr. Paroh Mihai Marina, iar după slujbă, la sediul Misiunii Greco-Catolice Române din Franța, a avut loc o agapă frățească la care au participat și tineri din parohia română. În după-amiaza aceleiași zile cele două grupuri de tineri au făcut o vizită la Turnul Eiffel.

Citește și: FOTO: Întâlnire cu tinerii în Parohia Greco-Catolică Română din Paris

După cinci zile extraordinare petrecute în orașul de pe Sena, tinerii s-au întors în România cu multe amintiri frumoase, dornici de a descoperi și alte locuri intersante alături de părintele Cosmin.

 

ACC