Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Sesiunea de primăvară a Conferinţei Episcopilor Catolici din România, la Timișoara

 
Sesiunea de primăvară a Conferinţei Episcopilor Catolici din România, la Timișoara
  • 05 Mai 2022
  • 746

În perioada 5-7 mai 2022 Episcopia Romano-Catolică de Timişoara va găzdui întâlnirea de primăvară a Conferinţei Episcopilor Catolici din România. Întrunirea va începe joi, 5 mai a.c. la ora 16.00, Sfânta Liturghie de deschidere se va celebra la ora 18.30 în biserica Millennium din Timișoara-Fabric. Vineri, 6 mai 2022 episcopii participanți vor celebra la ora 18.00 Sfânta Liturghie în Bazilica Maria Radna, iar în data de 7 mai a.c. începând cu ora 8.00 vor celebra Sfânta Liturghie în biserica greco-catolică Sfânta Maria Regina Păcii din Timișoara.

Conferința Episcopilor din România se întrunește de două ori pe an și îi reunește pe toți episcopii romano-catolici şi greco-catolici din România, exprimând unitatea Bisericii locale și comuniunea cu Urmașul lui Petru, Sfântul Părinte Papa.

 

 

 

Foto: ttps://arcb.ro