Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Când Padre Pio se ruga pentru cineva, folosea această rugăciune

 
Când Padre Pio se ruga pentru cineva, folosea această rugăciune
  • 15 Dec 2021
  • 2051

De Philip Kosloski

Mii de minuni sunt rezultatul acestei rugăciuni simple spuse de un sfânt.

De obicei, atunci când cineva ne cere să ne rugăm pentru o intenție specifică, avem rugăciunea noastră „preferată”. Ar putea fi Rozariul, un Tatăl nostru sau pur și simplu o pledoarie din suflet către Dumnezeu.

Sfântul Pio din Pietrelcina (cunoscut mai uzual ca „Padre” Pio) a avut rugăciunea sa preferată pe care o utiliza pentru toți cei care i-au cerut rugăciunile. În fiecare zi, Padre Pio a fost rugat de numeroși oameni, fie personal, fie prin scrisori, să se roage pentru o intenție specifică și de multe ori această intenție a primit un răspuns miraculos de Dumnezeu.

Mai jos este rugăciunea pe care Padre Pio o recita de fiecare dată când voia să mijlocească pentru cineva. Este de fapt o rugăciune compusă de Sf. Margareta Maria Alacoque și este denumită în mod obișnuit „Novena eficientă către Inima Sacră a lui Isus”. A fost o sfântă care a trăit în secolul al XVII-lea și în timpul vieții sale a avut multiple viziuni despre Isus.

Mulți cred că aceasta este o rugăciune puternică, deoarece solicită Inimii lui Isus să aibă milă de noi și de rugăciunile noastre. Inima lui Isus este într-adevăr plină de dragoste și compasiune și această rugăciune se încrede în acea iubire, crezând că este suficient de tandră pentru a împlini cu generozitate rugăciunea noastră dacă este în voia Sa Sfântă.

Mai presus de toate, trebuie să fie rostită cu o credință sinceră, așa cum ar fi rostit-o Padre Pio și nu ca un distribuitor de bomboane. Dumnezeu nu este un duh din lampă care ne acordă orice dorim, ci răspunde cu dragoste unui copil care cere ceva, știind exact ce avem nevoie.

O, Isuse, Tu ai spus: "Adevărat vă spun, cereți-vă și vă va fi dat, căutați și veți găsi, bateți și vă va fi deschis". Iată că bat, caut, și eu cer harul [rostește acum cererea ta].

     Tatăl nostru, Născătoare de Dumnezeu, Mărire

Sfânta inimă a lui Isus, îmi pun toată încrederea în Tine.

Doamne Isuse, Tu ai spus: "Adevărat, vă spun, dacă cereți ceva de la Tatăl în Numele Meu, El vă va da." Iată, în numele Tău, Îi cer Tatălui Ceresc harul [rostește acum cererea ta].

    Tatăl nostru,Născătoare de Dumnezeu, Mărire

Sfânta inimă a lui Isus, îmi pun toată încrederea în Tine.

O, Isuse, Tu ai spus: "Adevărat vă spun că cerul și pământul vor trece, dar cuvintele mele nu vor trece". Încurajat de cuvintele tale infailibile, eu acum cer harul [rostește acum cererea ta].

             Tatăl nostru, Născătoare de Dumnezeu, Mărire

Sfânta inimă a lui Isus, îmi pun toată încrederea în Tine.

Sa ne rugam.

O, Inimă sfântă a lui Isus, care ai milă de cei nenorociți, ai milă de păcătoși și dă-ne harul pe care-l cerem de la Tine, prin inima întristantă și imaculată a Mariei, Mama Ta și a noastră .

          Tatăl nostru, Născătoare de Dumnezeu, Mărire

Sf. Iosif, tatăl adoptiv al lui Isus, roagă-te pentru noi.

 

Sursa: aleteia.org

Traducerea: Ioan - Ștefan Dumitraș

Știri din aceeași categorie